İscehisar Anaokulu


Vizyon: İscehisar Anaokulu olarak vizyonumuz; geleceğimizin teminatı çocuklarımızı kendine güvenen, katılımcı, merak eden, araştıran, hayal gücü yüksek, kendisiyle ve çevresiyle barışık, haklarını bilen, başkalarının haklarına saygı duyan, empati yapan, önyargıdan uzak, pozitif düşünen, paylaşımcı, çevreye duyarlı , güzel konuşan, iletişimi güçlü, çalışan ve üreten, her bakımdan sağlıklı ve donanımlı ,yeniliğe açık, milli ve manevi değerlerine bağlı ülkemizi her alanda ileriye taşıyacak yarının büyüklerini bugünden yetiştirmektir.

Misyon: İscehisar Anaokulu olarak misyonumuz; çocuklarımızı tüm gelişim alanlarında destekleyerek ilkokula hazırlamak; güçlü kişilik özellikleri geliştirmek; onları milli ve manevi değerleri benimsemiş kültürüne bağlı, içinde yaşadığı topluma yararlı nesiller olarak yetiştirmek adına nitelikli eğitim imkânları sunarak türünde adından söz ettiren örnek ve lider bir kurum olmaktır.

Başarılar:

Saatler: 09:00----14:00
Isınma: DOĞALGAZ
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Servis imkanı bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (272) 3413006

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://iscehisaranaokulu.meb.k12.tr

Adres - Fatih Mah.Karakol Sok.No16 İscehisar/Afyonkarahisar

Öğretmen :8
Öğrenci :79
Kütüphane Kitap Sayısı :50
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :

Yerleşim Yeri - Afyonkarahisar-Ankara karayolu üzerinde olup il merkezine 23 kilometre uzaklıktadır. Zengin mermer yatakları üzerinde kurulmuş olan ilçede mermer sanayi gelişmiştir.Bu yüzden mermerin başkenti olarak bilinir.

Adres - Fatih Mah.Karakol Sok.No16 İscehisar/Afyonkarahisar

Ulaşım İl merkezine sıklıkla belediye otobüs seferleri bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Afyonkarahisar İl merkezine 23 kilometre uzaklıkta bulunan İscehisar İlçe merkezindedir.